UTSTYRSGUIDE

Skal man på tur er det viktig ikke å spare på livsnødvendig utstyr. Man får det man betaler for, som mora til Ari Behn sa.

Skal man ha en vellykket tur er det ganske mye man må ta hensyn til. Snart vil du finne en rekke tips til gode kjøp og "must have" utstyr som gjør turen vellykket.

HJEMMEBRENT
Alle vellykkede turers mor.


Påregn et forbruk på ca 0,6 liter væske per mann/døgn.
Det kan høres lite ut, men etter en del dager uten inntak av næring i form av mat (hvis man ikke har med garn) så går kroppen over i en modus der man blir lykkelig uten altfor stort alkoholinntak. Anbefales!

 

KAFFE
Det sier seg sjøl ... Det er nesten like viktig som HB når man skal på tur.

Glemmer man kaffe kan man imidlertid (i tillegg til å grisebanke han som hadde ansvaret for å ta med) se etter trær som ligner på juletrær. Der kan man finne kongler. Om man samler nok kongler, snur dem opp ned og rister kraftig på dem, kan man bruke pulveret i kokende vann og tilsette en dæsj HB. Smaker ikke ekstremt godt, men har samme helbrendende effekt som vanlig karsk!
KRUS
Den som har dratt på tur og glemt av krus i passende størrelse gjør det aldri mer. Karsk SKAL drikkes fra krus.

Ta gjerne med en del ekstra krus, spesielt dersom en eller flere fra reisefølget har for vane å gestikulere mye når vedkommende skal få frem et poeng. Krus er skjøre så her må man påregne en del svinn.