VALHALL KARSK OG FISKEKLUBB

KONTAKTINFO: EPOSTOle
(epost)
En av luringene som fant ut at om man tar en potetåker og sår gress på dem, passer på å klippe plena innimellom, så kan man lure snobber med rare klær til "bondelandet" for å spille golf. I og med at det var mer penger i dette enn de enorme statlige subsidiene bøndene mottar, har han kastet Felleskjøpet-kjeledressen og sprader rundt i Armani-dress og inspiserer gress om dagene. Slitsomt yrke ...

 

Knut (epost)
Medlem av et kartell som setter opp billige hus som selges til blodpris til eiendomsspekulanter som senere går konkurs. Sitter stort sett på kontoret med føttene på disken men strammer av og til slipset og bretter opp skjorte-ermene før tar seg en tur ut for å inspisere byggeplassene. Kjøregodtgjørelse går det også an å gjøre butikk på.

 

Lars (epost)
Utvikler maskiner for oppdrettsindustrien!!! Han burde derfor selvsagt aldri vært med i en fiskeklubb, siden oppdrettsnæringen snart har forårsaket utryddelse av villaksen. Men det som er fint med Lars er at maskinene hans aldri virker så han påfører næringen enorme økonomiske tap! Er også en kløpper på data. Sannsynligvis den eneste som har prøvd å slette Windows-katalogen for å få mer plass til dataspill.

 

Pål (epost)
Kynisk jævel som utnytter utenlandsk arbeidskraft for å lage programvare som aldri virker. Tar seg deretter betalt for å fikse det som ikke virker. Eneste medlem i klubben som har takket nei til nachspiel sammen FSB (KGB) fordi han trodde de var prostituerte sammen mafia-halliken sin.

 

Johnny (epost)
Lærer i ungdomsskolen og den eneste i klubben som vet hva ordet ructus piriadum betyr. Ble ettersøkt i Namdal etter å kjørt opp Bjøra med full gass med påhengsmotor da elva var halvveis uttørket.

 

 

Jon Arne (epost)
Engasjert fagforeningsmann som jobber i kooperativet. Kan absolutt alt som ikke er verdt å vite om musikk. En av få som har fått klage fra Arne Bendiksen på at Syngende Husmødre ikke er omtalt på hjemmesiden hans!

 

 

Erik (epost)
Snekker som er mest kjent for alltid å "jukse" litt etter å ha regnet feil på oppmålingen. Har oppdaget at han flyter når han er full etter å ha sovnet i badestampen sin en rekke ganger og fremdeles lever i beste velgående. Har planer om å gå på vannet ved neste tur, bare han blir full nok.